Cynthia Glebbeek

Mijn naam is Cynthia Glebbeek, ik woon in het mooie Zandvoort met mijn man en dochter (2002) die zelf ook op de Tijo heeft gezeten. Lekker met de honden wandelen, lezen, theater, concerten bezoeken, dat zijn de dingen die ik graag doe in mijn vrije tijd.  
Al dertien jaar werk ik met heel veel plezier op 'het schooltje in het bos'. Ik ben begonnen in een kleutergroep en zo door de jaren heen ben ik steeds een groep hoger gegaan en nu sta ik sinds drie jaar voor groep 4. Na mijn MBO (SPW) heb ik een half jaar PABO gedaan, maar ik vond mezelf nog wat jong en ik ben daarom jaren met mijn MBO diploma aan de slag gegaan. Van kinderdagverblijf tot het werken met ouderen. Deze jaren had ik niet willen missen, maar ze deden me beseffen dat ik graag deel wil uitmaken van het leven van kinderen die groeien en bloeien op een bassischool. Toen onze dochter twee jaar was ben ik alsnog naast mijn werk de PABO gaan doen en stage gaan lopen op de Tijo en verliefd geworden op deze school.
Ik ga voor een sfeer in de klas waar de kinderen zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontpoppen tot mooie tieners elk met zijn of haar talenten en/of moeilijkheden. Alle vaardigheden leren die op een basisschool aan bod komen, leren omgaan met tegenslag én geluksmomenten koesteren. Samen met de kinderen ga ik hier elke dag voor!