Aanmelden

Wanneer u interesse heeft in onze school kunt u per mail of telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak. We leiden u graag rond! Wel kijken we eerst of we eventueel plek zouden hebben voor uw kind; dat hangt af van de klas waarin zij of hij zou komen. Als die plek er niet is, maar u wilt op onze wachtlijst, dan kan dat uiteraard. Er is voorrangsbeleid voor broertjes en zusjes en voor het voedingsgebied (1,5 kilometer rondom de school).

Tijdens de kennismaking vertellen we veel over de school, en -minstens zo belangrijk- lopen wij een ronde langs alle klassen zodat u zich een goed beeld kunt vormen over onze school, de visie, werkwijze en zeker ook de sfeer. U heeft uiteraard ook alle gelegenheid uw vragen te stellen. Hierdoor krijgt u een indruk van de werkwijze en visie van de Tijo. 

Na een kennismakingsgesprek kunt u uw wens kenbaar maken om uw kind in te schrijven. We nemen vervolgens contact op hoe we dit verder invullen, in het bijzonder geldt dat voor 'zij-instromers', dat wil zeggen kinderen die vanaf een andere school komen.  

Voor nieuwe kleuters, dat wil zeggen kinderen die voor het eerst naar school gaan, geldt dat ongeveer 6-8 weken voordat uw kind op school komt u van de school een (ansicht)kaart krijgt met daarop de naam van de leerkracht bij wie uw zoon/dochter in de klas komt. Daarnaast ontvangt u een informatieboekje en een intakeformulier. Met de leerkracht van uw kind kunt u dan een afspraak maken voor een intakegesprek en twee wenochtenden.

Stand van zaken schooljaar 2024-2025

  • Groep 3 - VOL
  • Groep 4 - VOL
  • Groep 5 - VOL
  • Groep 6 - VOL
  • Groep 7 - VOL