Kernteam

Op onze school hebben we te maken met een aantal partners waar we nauw mee samenwerken. Samen met deze partners vormen we een ‘kernteam’.  Dit team komt een aantal keer per jaar bijeen om te bespreken hoe het op school gaat en waar knelpunten liggen. Hierdoor zijn de lijnen kort en weten we elkaar snel te vinden. Hieronder stellen onze belangrijkste ketenpartners zich aan u voor.  

CJG

Even voorstellen... Mijn naam is Remco de Goed en ik ben CJG-coach bij het Centrum voor Jeugd en Gezin. Je wilt natuurlijk graag dat je kind gelukkig is, mee kan doen op school en vriendjes of vriendinnetjes heeft. Maar soms gaat het net even minder... Zit je kind niet lekker in z’n vel, heeft hij/zij te weinig zelfvertrouwen of heeft je kind moeite met de scheiding. Het kan ook zijn dat je zelf graag advies wilt, omdat je bijvoorbeeld vaak in discussies belandt met je (ex-)partner over de opvoeding. De meeste ouders vragen als eerste advies aan familie of vrienden. Mensen die dichtbij je staan en jou en je kind goed kennen, maar je kunt je vraag ook stellen aan een professional. Op de Tijo van Eeghenschool staat het Centrum voor Jeugd en Gezin voor je klaar! We kunnen je ondersteunen met allerlei vragen die spelen in je gezin. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die het beste bij jouw situatie past. Vaak zijn er meerdere mogelijkheden. Wij geven je advies, maar jij bepaalt zelf welke stappen je wilt nemen. Met als doel dat het weer goed gaat met je kind, dat hij of zij een fijne tijd heeft op school en zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen. Centrum voor Jeugd en Gezin: CJG-coach Remco de Goed: r.degoed@cjgkennemerland.nl of 06-18977078 

GGD


Mijn naam is Angela Louman, ik ben jeugverpleegkundige bij de GGD Kennemerland. 
Ik werk samen met het team van de GGD en de intern begeleider aan preventie. 
Daarnaast doe ik de triage van de screening van de groep 7 leerlingen. Een ouder kan ook altijd bij mij komen met vragen over de opvoeding/zindelijkheid of slaapproblemen. 


Ik ben Denise Liefting, doktersassistente Jeugdgezondheidszorg GGD Kennemerland. Ook dit schooljaar hoop ik weer op school te komen voor de screening van de kleuters en groep 7. 
De screening bestaat uit: 
- Kleuters: ogen- en orentest en het wegen en meten. 
- Groep 7: ogentest en het wegen en meten. 
Ouders wordt gevraagd een digitale vragenlijst in te vullen.